2021. je nova prilika za vaše snove

Nismo fanovi "novogodišnjih rezolucija" već želimo konstatirati da je vrijeme za akciju uvijek sada! Mi u Mudroj Sovi vjerujemo u vas čak i ako vi koji put manjkate energije i možda posumnjate u sebe na trenutak.

Vjerujemo da je svatko od vas otvorio vlastiti obrt ili tvrtku sa idejom da ostvari svoj san. San o tome da prestavi jedinstveni proizvod. San o tome da poboljša živote drugih ljudi. San o tome da dotakne srca drugih. San o vlastitoj neovisnosti i slobodi. Lista se nastavlja...

Smisao Mudre Sove je da na što više načina riješi vaše probleme, ubrza vaš uspjeh, a konačan cilj je uvijek isti - želimo da ostvarite vaš san!

 

Biti poduzetnik nije lako. Biti poduzetnik znači raditi najveće rizike ne znajući uvijek točan ishod. Usmjeriti punu energiju u jednom smjeru često na temelju vlastite intuicije. Biti poduzetnik znači biti ranjiv i iskren. Nepokolebljiv. Neuspjeh nije opcija, sjećate se?

U konačnici, svi mi želimo promijeniti svijet i ljude na bolje kroz neki vid vlastitog rada ili znanja. Samo što taj proces ne izgleda uvijek kao što smo se nadali! Često je hodanje putem drugačije nego što smo očekivali...

 

Mnogi misle da se to uz pomoć interneta danas može sigurnije, lakše i anonimnije. Ništa nije dalje od istine...

Internet je mnogima otvorio vrata i također pretvorio oskudicu svega u izobilje svega. Konkurencije nikada nije bilo više. Ali isto tako nikada nije bilo manje iskrenosti. Nikada nije bilo manje ljudskosti i ranjivosti. Svi žele ispasti savršeni, bez greške. Svi žele samo novac. To je krivi redoslijed. Novac neće nikada uteći, ako se brinete za korake. Ako se brinete o procesu, rezultati će doći. Ne možete očekivati iskrenost tržišta ili klijenata ako sami niste iskreni. Ljudi reagiraju na ljude. Ljude interesiraju iskrene priče.

Razlog zašto smo uzeli plašt marketinga na svoja ramena je zato što smatramo da se danas često marketing radi nepravedno, neistinito i loše. Postoji razlog zašto vjerujemo u humani marketing koji ima priču, emociju i razum iza sebe.

Marketing koji tretira klijente kao ljude, a njihove potrebe stavlja ispred svojih.

Tko ste vi? Što predstavlja vaš brand? Na koji način to komunicirate i tko je vaša publika?

 

Želimo da u ovoj godini konačno ostvarite one snove koji vas vode svaki dan i zbog kojih ste toliko noći ostali budni! Samo hrabro naprijed! <3

 

Dostupni smo putem maila sova@mudrasova.hr ili na društvenim mrežama putem Facebook stranice te Instagram profila.

 

Možda će vas zanimati:

3 najčešće greške u marketingu

Kvalitetna web stranica kao temelj online marketinga

Zašto se baviti marketingom

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved