Svijet više nikada neće biti isti nakon okupljanja našeg tima!

srđan

Srđan Hulak

Mudra Sova

Mudra Sova je starješina. Ima oči padalice i bradu. Iako ima godina u toj bradi, duša joj je mlada, a energija visoka. Dok su ostale Sove spavale, ova je proučavala utjecaj multimedije na marketing i zaljubila se u fotografiju. Renomirani je krčki fotograf i videograf, sa nizom izložbi i publikacija iza sebe. Kako izgleda desetljeće rada u proizvodnji sadržaja provjerite i sami na www.srdjanhulak.com

damir

Damir Kosić

Mlada Sova

Mlada Sova. Ambiciozna i mlada sa ekstra velikim očima padalicama. Uvijek voljna učiti, ne odustaje nikada. Nije utvrđeno spava li ikada jer još nikada nije viđena u snu. U slobodno vrijeme igra šah sa Mudrom Sovom i konstantno radi na sebi. Ova Sova je odlučna u tome da bude prepoznata kao odgovorna, brza i vrlo radišna. U slobodno vrijeme se druži sa svim majstorima na našem području, već kruže legende o toj Sovi, kažu da joj je budućnost sjajna. Mi se slažemo, a naši klijenti su zadovoljni s njenim radom!

nikola

Nikola Zazinović

Analitička Sova

Analitička Sova. Ova Sova je iskovana u turizmu. Preko pola desetljeća rada u marketinškom odjelu velike tvrtke dotjeralo je radne navike i izoštrenost osjetila ove Sove do perfekcije. Svojim mudrim okicama vješto analizira podatke i usmjerava naš rad kako bi on bio što efikasniji. Specijalist za community i rast priče online. Tablice i ciljevi specijalnost su ove Sove - analitika joj je u krvi!

dominik

Dominik Kosić

Matrix Sova

Matrix Sova. Ona vidi internet drugačije. Poput Nea, linije koda njena su realnost. WWW njeno je igralište. Poput cijele grupe, noćni rad igra je za ovu Sovu. Brzina joj je vrlina. Iako je rečeno da nema zube, grize i time zbunjuje konkurenciju. U slobodno vrijeme fascinirana je tehnologijom, strujom i dobrim roštiljem. Zajedno sa Mladom Sovom dijeli prezime i time se dodatno kamuflira u parlamentu ove skupine Sova. Nepredvidiva i još malo sramežljiva priprema se za let.

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved