Svijet više nikada neće biti isti nakon okupljanja našeg tima!

srdan-min

Srđan Hulak

Mudra Sova

Mudra Sova je starješina. Ima oči padalice i bradu. Iako ima godina u toj bradi, duša joj je mlada, a energija visoka. Dok su ostale Sove spavale, ova je proučavala utjecaj multimedije na marketing i zaljubila se u fotografiju. Renomirani je krčki fotograf i videograf, sa nizom izložbi i publikacija iza sebe. Kako izgleda desetljeće rada u proizvodnji sadržaja provjerite i sami na www.srdjanhulak.com

tatjana

Tatjana Hulak

Joga Sova

Ova Sova je Joga i Instagram specijalist. Ona kuži reelove, storye i vizualnu komunikaciju. Kao instruktorica Joge posjeduje istovremeno disciplinu i smirenost kojom drži kreativu pod kontrolom inače ne bi ni spavala! Rijetki je dnevni tip Sove koji voli stvarati kratke video klipove i pozivati ljude na akciju!

dominik

Dominik Kosić

Matrix Sova

[VANJSKI SURADNIK] Matrix Sova. Ona vidi internet drugačije. Poput Nea, linije koda njena su realnost. WWW njeno je igralište. Poput cijele grupe, noćni rad igra je za ovu Sovu. Brzina joj je vrlina. Iako je rečeno da nema zube, grize i time zbunjuje konkurenciju. U slobodno vrijeme fascinirana je tehnologijom, strujom i dobrim roštiljem. Zajedno sa Mladom Sovom dijeli prezime i time se dodatno kamuflira u parlamentu ove skupine Sova. Nepredvidiva i još malo sramežljiva priprema se za let.

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved