Sova Daily 22: “Mali pomaci - svaki dan"

Ima već podosta godina od kada proučavam uspjeh na svim razinama. Uspjeh pušta tragove i često su tragovi vrrrrlooo slični! Zaista postoje konkretni recepti za uspjeh!

Jučer sam slušao jedan dokumentarac o jako vrijednom i uspješnom čovjeku po imenu Viktor Žmegač. Googlajte malo čovjeka. Viktor iza sebe ima mnoge divne stvari koje je napravio no ono što posebno fascinira jest njegova jednostavna filozofija. Kao i na drugim mjestima, čuo sam opet istu stvar - uspjeh su mali pomaci svaki dan. Svaki dan akcija koliko god mala postaje velika što vrijeme prolazi dalje.

Svaki dan jedna napisana stranica teksta = izdana jedna knjiga godišnje. To je konstatirao kada su ga pitali za ogroman i šarolik opus knjiga koje je napisao...

Rekao je da svaki dan piše i svira klavir. Nije teško zaključiti da je izvrstan u obje stvari koje je naveo. Iza sebe ima brojne knjige i savršeno razumijevanje muzikologije.

Mudra Sova vam želi da nađete ono što volite i radite to svaki dan, tada uspjeh neće i ne može izostati! Ista stvar je i sa marketingom: samo onaj koji se radi konstantno, bar malo ali svaki dan, jest u konačnici uspješan marketing! Pronađite svoje "zašto", radite to svaki dan i pronađite svoj uspjeh!

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved