Sovini monolozi: "Što sada?"

Vrijeme je stalo. Svi čekaju kraj. U ovo vrijeme rade samo osnovne službe, a sav marketing pada u drugi plan. Reklame trenutno nemaju svrhe jer ljudi ne žele niti ne trebaju slušati kada su osnovne potrebe ugrožene. Ako nema bazičnih sigurnosti sve ostalo postaje nebitno. Zato Sovini monolozi. Prvi u nizu.

Odjednom nam je na raspolaganju dosta slobodnog vremena. Kako ga potrošiti? Svi govore o online uslugama, o osobnom razvoju, o planiranju, o blogovima...

Sve su to odlični savjeti ali oni nisu i ne bi trebalo biti aktualni samo kada imamo situaciju totalnog kolapsa! Oni bi morali biti temelj svega što i inače radimo. Zdrava baza u svakom pogledu čini poslovanje i život lakšim.

Kako je netko mudriji od nas rekao: "Prao sam ruke i prije koronavirusa!" Lijepo je to čuti i to je ono čemu treba težiti. Bez imalo preuveličavanja, ovaj trenutak (kao i svaki) treba iskoristiti kako bi shvatili prioritete, kako bismo dekonstruirali istinu i prepoznali prave vrijednosti.

Smatramo da nikada nije kasno početi živjeti život ispravno i ophoditi se ljudski prema svojoj okolini i sebi.

Što savjetuje Mudra Sova? Da sjednete sami u miru i razmislite o svemu. Podvucite crtu i razmislite koliko su vam prioriteti van balansa. Trčite li za krivim ciljevima, tražite li često prečace te koliko vam je to pomoglo do sada.

Nije nam se dogodila lijepa stvar sa koronavirusom ali ju možemo iskoristiti kao vrstu reset dugmića kako bi posložili sve u ovom vremenu koje imamo pred sobom.

Strpite se, razmišljajte i čuvajte svoje voljene. Sova se nada da se vidimo uskoro! Hu-hu!

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved