Sova Daily 9: “Gužva na tržištu? Trice!"

Sova obožava košarku. Mnoge analogije izvlači iz sportova poput šaha, košarke te kompjuterskih igara. Za ovaj Daily ćemo koristiti košarku!
Ispod koša je uvijek gužva. Na gotovo svakom tržištu je gužva. Ako ne izmislite novu nišu siguran sam da ćete imati pregršt konkurencije u svakoj branši, bez obzira kojim se poslom bavili.

Naguravanje je teško, skupo i neizvjesno. Često ne upali, samo jači tlači itd.

No što ako nije potrebno naguravanje ispod koša za postići pogodak i uspjeh? Što ako bi novi pristup zahtjevao više provedenog vremena u učenju, usavršavanju svog zanata i vježbanju? Ako te stvari dobro odradite nagrada je ogromna? Koja je ta tehnika o kojoj pričamo?

Odgovor su trice!

Šut iz "vana", naizgled nemoguć i rijetko pokušavan može uhvatiti vašu konkurenciju nespremnu! Na taj način možete sebe postaviti u nedodirljivu poziciju, a opet konkurirati i poentirati preko svih! Razmislite što to znači u vašoj branši i kakve trice morate zabijati na tržištu da bi pobjeđivali!

I da - kada jednom počnete dobro gađati trice i drugi će to imitirati. Zato ih vježbajte svaki dan i uvijek se pomičite dalje od koša, uz isti rigorozni trening.

Tribute to Steph Curry <3

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved