Sova Daily 5: “Pažljivo što želite - moglo bi se ostvariti!"

Ljudi previše olako shvaćaju moć želja i moć utjecaja na sebe i svoje okolnosti. Svaka ideja, svaka želja i svaka misao ima energiju. Ako se te stvari pomaknu iz misaone faze i doda im se još energije one postaju riječi, akcije i u konačnici se materijaliziraju u potpunosti u našem svijetu.

Zato se i kaže - "Be careful what you wish for - it just might come true!"

Ako želite krive stvari ili se "prodajete kratki" moguće je da ćete doći blizu cilja ali da nećete uspjeti. Zato budite vrlo specifični u tome što želite i kako to verbalizirate jer ta energija se može vrlo brzo materijalizirati u konačan rezultat! Ako ste rekli u želji "Ja to ne mogu" zasigurno će biti tako!

Filozofija toga da uvijek želite veliko i puno je dobra! "Think Big" radi! Ako ciljate u nebesa i dajete svoj maksimum postići ćete mnogo i u pobjedi i u porazu! Jer čak i da ne uspijete točno što ste htjeli, a bili ste vrijedni siguran sam da ćete puno postići jer ste ciljali visoko!

Imamo samo jedan život i mislim da se ne isplati igrati na loše karte. Radije ciljajte visoko, trudite se maksimalno i dobre stvari će doći...

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved