Sova Daily 23: “Sovine avanture"

Nedavno smo začeli serijal o Sovinim avanturama. Radi se o simpatičnom, vizualnom prikazu naše maskote Mudre Sove - na terenu!

Spojili smo vlastiti brand sa pričama o uspjehu naših klijenata. Tagajući i cross-linkajući naše klijente u postovima dižemo vidljivost objema stranama na obostranu korist.

Mudra Sova svojim radom podiže vrijednost rada, usluga i proizvoda svojih klijenata stoga se iz te premise rodila ideja o ovom serijalu.

Danas je više nego ikada teško efektno komunicirati poruke vašem tržištu stoga čovjek mora domišljato doskočiti takvoj temi. Bilo kroz humor, simpatičnost, odrješitost ili žargon - morate naći neki način na koji se možete približiti ljudima s kojima želite komunicirati.
U svijetu gdje ima previše svega, ponude, firmi, usluga - moramo naći neki modus razlikovanja koji ima smisla.

Ljudi znaju pribjeći i modelu "razlikovati se po svaku cijenu" no to može biti hit-and-miss tip marketinga. Vjerujemo u logičan, smislen i human marketing koji nosi rezultate. Sve je stvar usklađivanja vaših vrijednosti i ciljeva sa načinom na koji funkcionira i komunicira vaša ciljana publika. Kako Sun Tzu kaže: "Ako poznaješ i sebe i svog neprijatelja - svaka bitka biti će pobjeda!"

Isto vrijedi i za vaše klijente - ako znate kako vi funkcionirate i kako oni funkcioniraju, svaka vaša interakcija i komunikacija biti će pobjeda!

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved