Rist/Bubalo Dental Centar (case study)

Od samog početka Rist/Bubalo Dental Centra u Krku Mudra Sova pomaže u marketingu: od proizvodnje foto i video sadržaja, vođenja Facebook stranice do marketinga i pristupa u brandingu.

Kako su najnoviji u svijetu dentala na otoku Krku odmah smo u startu pričali o pristupu, što ćemo isticati, na što ćemo se fokusirati te koji su ciljevi. Jasno da je jedan od prvih ciljeva bio povećati vidljivost tako da lokalno stanovništvo dozna za novitet na tržištu - Rist/Bubalo Dental Centar u Krku!

Proučivši konkurenciju na tržištu odmah smo u startu stavili naglasak na profesionalne foto i video sadržaje jer je to jedna od naših komparativnih prednosti. U ljudskoj je psihologiji izjednačiti vizuale neke tvrtke sa njihovom kvalitetom. Osobit je užitak raditi sjajne materijale za klijenta poput ovog dental centra koji ima mnogo tehničkih i konkretnih konkurentskih prednosti u samom poslovanju. Od stručnih doktora dentalne medicine do vrhunske tehnologije koja je bez premca na otoku. Što smo točno napravili za Rist/Bubalo Dental?

1) Isticanje izvrsne lokacije kratkim i efektivnim video klipom:

2) Izrada inicijalnih fotografija za objave na Facebooku, lokalnim časopisima i glasilima:

3) Kvalitetno vođenje Facebook stranice sa odličnim materijala brzo pruža vidljivost:

Uz profesionalne i smislene fotografije te prigodne video materijale, vidljivost je izvrsna. U niti 20tak dana od 0 pratitelja FB stranica raste do gotovo 800 pratitelja gdje je interakcija i praćenost postova izvrsna. Već u inicijalnoj fazi vršimo testiranje nekoliko tipova postova kako bi mogli zaključiti što našu publiku najviše interesira. Uz unaprijed postavljene ciljeve, objave idu u najavljenom ritmu uz konstantnu komunikaciju sa vlasnicima.

Facebook stranica Rist / Bubalo Dental Centra LINK

(URL stranice također nije slučajan odabir već kroz svaki segment radimo maksimum kako bi opravdali i vizualizirali prednosti koje naš klijent nudi tržištu)

4) Izrada promo videa koji obuhvaća priču Rist / Bubalo Dental Centra:

Nastavak suradnje ide jednakim tempom uz praćenje reakcija publike te u smjeru kontinuirane foto i video produkcije kako bi prikazali sve prednosti ovog dentalnog centra i zašto je jedinstven na otoku Krku!

Foto/video: www.srdjanhulak.com

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved