mudra-sova-na-grani-web-L_

Mi u Mudroj Sovi znamo kako
je početi od nule.

Znamo koliko je dragocjeno okupiti prave ljude, ljude koji razmišljaju svojom glavom i guraju viziju tvrtke dalje poput vlastite. Dopustite nam da budemo vaš "šesti" čovjek i uđemo u utakmicu kada se čini da je pobjeda nadohvat ruke ali vam treba onih nekoliko dodatnih trica. Mi smo eksperti za trice i želimo ispričati vašu priču!

Jedne lijepe mjesecom obasjane noći Mudra Sova je bila, dakako, budna. Prije leta zamišljeno je sjedila u svom brlogu i rekla: "Kako mogu drugima pomoći svojim znanjem?"

Sova je bila oduvijek priznati znalac šume. Vješta u pripovijedanju priča i oštra uma. Vječni učenik života i učitelj drugih životinja. Htjela je više od toga. Htjela je pomoći drugima da dosegnu slobodu koju je imala, htjela je svojim znanjem i elokventnim jezikom ispričati priče drugih.

Naša Mudra Sova je Srđan Hulak, kreativac u foto i video polju ali i čovjek od pera. Dobitnik nagrade za kratku priču, pisac nekoliko zbirki pjesama oduvijek je imao "kreativnu žicu" za te stvari. Titula kojom se
najviše ponosi je otac i muž, a u slobodno vrijeme naći ćete ga na igralištu kako usavršava svoje trice i pomiče im doseg.

No Sova je razmišljala da će samo dva krila biti premalo ako želi pomoći puno ljudi. I usred hukanja jedne noći, jedna druga mlada Sova je uzvratila poziv. Bila je to Sova mladog pera - Damir Kosić. Sova u usponu: ambiciozna, željna učenja i uspjeha. Mlada Sova je proaktivna i brza, a razmišlja umom naših klijenata. Tako piše objave, tako razmišlja o budućnosti.

Sova zna da je carstvo životinja veliko i snažno zato se druži samo sa probranim društvom. Maoio agencija čiji je amblem mačka uistinu je
partner kakvog je Sova priželjkivala. Mlada ekipa IT stručnjaka i developera tu je kada nam zatreba web i google adwards podrška. Štogod se može napraviti na webu, oni to rade. A Sova može mirno spavati po danu znajući koga ima za saveznike.

Poletite sa nama i gledajte oštroumno u vlastitu budućnost, nudimo vam naše pero suradnje!

mudra-sova-na-grani-web-R_