Portella Krk

Mudra Sova je ovu sezonu imala nekoliko izazovnih zadataka. Restoran Portella u Krku je svakako jedan od njih! Portella Krk je predivan obiteljski restoran koji specijalizira mediteransku kuhinju. Nakon otvaranja čuli smo se s vlasnicima i digitalnu priču smo pokrenuli unutar jednog radnog dana. Da, dobro čitate!

Konačni razgovor u 11h ujutro, u 12h fotografiranje, u 14h otvoreni profili na Facebooku i Instagramu, idući dan je Portella osvanula i na Google Mapsu! Danas malo više od tjedan dana kasnije uspjeli smo Facebook dignuti do skoro 300 pratitelja, Instagram do 250, a na Google Mapsu je korisnu informaciju o Portelli vidjelo više od 1000 ljudi te njih 17 je već napisalo i recenziju.

Kako je to moguće?

Kroz detaljan razgovor u više etapa bilo nam je jasno što Portella Krk jest i koja je vizija vlasnika. Ivica i Željka kao supružnici su dugi niz godina u gastronomiji i njihova Portella predstavlja krunu njihovog rada gdje žele dati svoj doprinos gastronomskoj ponudi u gradu Krku na najbolji mogući način - kroz vrhunsku kuhinju i predivan ambijent!

Kako svi zapravo "jedemo očima", morali smo se jako potruditi da vizualni branding bude izvrstan! Inicijalno fotografiranje sastojalo se od dinamičnog dnevnog i noćnog fotografiranja te fotografiranja lokacije i dakako njihovih specijaliteta. Kako ne bi sve ostalo na fotografijama koje pričaju jednostavnu priču, trudili smo se uhvatiti i one "neopipljive" stvari poput atmosfere i energije.

Uživajte u priloženoj fotogaleriji i pronađite više informacija o Portelli na njihovim profilima:

Portella Facebook profil

Portella Instagram profil

 

Kako ih pronaći?

Foto/video: Srđan Hulak

Marketing: Mudra Sova

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved