Pero istine: Oštarije su mu zaprli

Oštarije su mu zaprli. I ča sad?

Sigurno se pitate kakve veze naslov ima s marketingom vašeg poslovanja?

Alen Vitasović u doba korone samo je jedan u nizu estradnih umjetnika koji je digao glas kontra novih mjera naših vlasti. Činjenica je kako je glazbena industrija trenutno „umrla“ i mnogi su se već okrenuli traženju novih biznisa. Mudro. Što je napravio Alen? Od svoje sprdačine i polupijane izjave snimio je spot i napravio hit. Pjesma je u tjedan dana premašila 100 000 pregleda, a Alen je lokalni izvođač. Sve online.

Što ste vi napravili u doba korone? Ne možete reći „nemam vremena“. U to vam više nitko neće povjerovati. S obzirom da se sve živo preselilo online zadnjih pola godine, a većinu vremena provodimo doma, niste li propustili savršenu priliku? Ne, nije uopće bitno kojim se biznisom bavite. Promocija vašeg poslovanja online nikad nije bila lakša. Da, imate vremena. Nemojte mi reći da uz toliku količinu „how to“ videa na internetu i toliko free programa niste poduzeli ništa? (priznajem, vidim ekipe koja vrijedno radi). Zapamtite, vi ste online trenutno – i vaši kupci su!

Jeste li osmislili nova jela? Jeste li napunili vašu stranicu sadržajem? Jeste li kreirali novi jelovnik? Jeste li napisali 5 članaka o vašoj tvrtki i stavili na stranicu? Šaljete li newslettere? Jeste li kontaktirali vaše goste? Pitali kako su? Jeste li napravili nove fotke za vaš smještaj? Kratki video? Jeste li osmislili 5 promo ponuda koje ćete nuditi tokom iduće sezone?

Korona će doći kraju. Alen će imati hit. A vi?

(napisao: Damir Kosić)

 

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved