OK, što smo naučili u 2019.?

"Sponsored by Mlada Sova!"

 

Za Mudru Sovu prošla je godina doista bila mudra. Agencija je početkom godine posložila kockice i napravila plan. Nakon nekoliko dobrih suradnji priča je krenula… Godina je to u kojoj smo skoro sve karte stavili na facebook marketing. Ne moramo dokazivati da li je to bio mudar potez. Broj zadovoljnih klijenata to govori.

U 2020.god. priča se nastavlja. Sad Sove više nisu samo mudre, nego i iskusne! Puno smo puta pričali, a i pisali, o sadržaju na mrežama. To je postalo naše glavno oružje, čime smo vaš vizualni identitet dizali na jedan viši nivo. To je bila naša prekretnica.

Većina marketinških stručnjaka potvrditi će vam da je vidljivost vaših postova cca 10% od ukupnog broja vaših fanova. Znači ako imate na facebook stranici 2000 fanova i napišete neki post, to vidi samo 200 vaših fanova. Jednostavnom logikom pobili smo ove tvrdnje i otišli daleeeeeko iznad ovih brojeva. Neki su postovi bili viđeni više od 100%. Kako?

U 3 mudra koraka:

  1. Ispitivanje zajednice. Da, zajednice a ne publike. Sa vašim fanovima stupamo u komunikaciju i osluškujemo kakav sadržaj vole. Što očekuju? Što ih obara s nogu?
  2. Kreiranje sadržaja kroz foto i video materijale. Ovdje su bitni momenti. Mikro momenti. Iz cijele vaše priče izvlačimo one momente koje vašu publiku ostavljaju bez daha. Npr. ako je branša ugostiteljstvo svi očekuju tanjur mesa, a mi im dajemo roštilj da vide proces pečenja. Ako se radi o turizmu, svi očekuju fotke apartmana, a mi im dajemo čisto more i netaknutu prirodu…
  3. Kroz svaki post pričamo dio cijele priče s fotkom/videom i kreativnim tekstom.

Mudra Sova rado pomaže svojim savjetima. Obratite joj se na vrijeme. Neka njezino pero mudrosti ispiše i vašu priču.

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved