Nuditi nešto drugačije (kuća za odmor Symphony)

Turizam je oduvijek zanimljiv. Iako svi žele nešto drugačije, rijetko tko se usuđuje tako nešto i ponuditi!

Na otoku Krku možete pronaći raznoliku ponudu smještaja, od klasičnih apartmana do kuća za odmor svih vrsta: rustikalne, moderne, luksuzne, džepne, sa sjajnim pogledom, prvi red do mora...
Većina ljudi također koncipira smještaj na način da on nudi što veći kapacitet kako bi postigli što bolju cijenu. Ova kuća za odmor išla je u potpunosti drugim smjerom i nudi nešto drugačije.

Symphony je kuća za odmor za dvije osobe! Puna karaktera, umjetnosti i osebujnosti - ova kuća plijeni pažnju na svakom koraku! Da li je ovo kuća za odmor za svih? Teško ali oni koji se odluče za ovu kuću jer traže ovako nešto specifično biti će oduševljeni!
Uz predivan pogled, jedinstvenu i mirnu lokaciju, Symphony je pravo malo umjetničko utočište za dvije osobe koje žele uživati u životu!

Kakvu pouku možemo izvući iz ovog primjera? Iako je originalni impuls u nama da ponudimo nešto što će se svidjeti svima na tržištu uvijek je pametnije i bolje napraviti nešto što će oduševiti nišnu publiku i samim time pričati isključivo toj skupini. To znači da ćete imati idealne goste/klijente koji žele vaš smještaj baš zbog toga što on jest! A originalnih priča uvijek nedostaje na tržištu - čestitke vlasnicima!

Fotogalerija:

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved