Mudra Sova paketi za Facebook oglašavanje

Mudra Sova i njen tim nude nekoliko interesantnih opcija. Pregledajte koji su to paketi za Facebook oglašavanje u pitanju:

 

MUDRA SOVA paket je najbogatiji i ujedno najskuplji po mjesečnoj bazi.

Logika ovog paketa je puna usluga + foto i video produkcija sadržaja za naše klijente. Kvaliteta bilo kojeg oglašavanja ovisi o vašim foto materijalima, a video je sve jači na Facebook i dobivate ogromne benefite vidljivosti i diferencijacije kada koristite video u marketingu na ovoj društvenoj mreži. Bilo bi mudro periodički koristiti ovaj paket kako bi se izgenerirao svjež sadržaj za vaše odane fanove.

 

MLADA SOVA je  srednji paket koji bi trebao biti korišten nekoliko puta na godinu zbog kreacije presudnog foto sadržaja.

Ovaj paket uz regularno održavanje i sponzorstvo sadržava izradu odličnog foto sadržaja (primjerice: fotografiranje interijera kafića, dijelova ponude, detalja iz ambijenta, akcije itd) što kasnije koristimo za efektne i korisne objave vama i vašim fanovima. Ova Sova se fokusira na foto sadržaj, a ne i video. Mlada je, naučiti će.

 

BABY SOVA je temelj naše suradnje kao paket koji se isključivo bavi objavama, Facebook održavanjem i sponzoriranjem određenih objava. Ovo je većinu godine vaš go-to paket. To je paket kada se svi rukavi rasuču i  samo se tipka. Viva la Facebook!

Želite ugovoriti sastanak da porazgovaramo o tome kako Facebook oglašavanje može pomoći vama i vašem poslovanju? Kontaktirajte smo i tamo smo u treptaju krilima!

 

 

*Disclaimer: korištenje usluga Mudre Sove rezultira boljim poslovnim i imovinskim stanjem. Upozoreni ste!

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved