Zašto odabrati Mudru Sovu?

Što čini Mudru Sovu drugačijom od ostalih agencija za digitalni marketing?

Mi smo agencija za marketing koja ima zaokruženu priču od stvaranja sadržaja do njegovog plasiranja putem digitalnih kanala. To znači da za razliku od mnogih kolega koji očekuju materijale od vas ili vaših partnera mi stvaramo originalan sadržaj za potrebe naših klijenata.

(KuSshh kozmetika)

(Rist / Bubalo Dental Centar)

(Portella Krk)

(Auto Lider)

(GK Lonjak)

(Camping Bor)

 

Stvaranje novog, svježeg i originalnog foto/video/blog sadržaja ima mnogostruke prednosti:

1) Google i sve društvene mreže vole originalan sadržaj i to povećava vidljivost vaših objava
2) Foto i video prezentacija vašeg poslovanja i rada postaje vaša konkurentska prednost
3) Vizualni marketing oličenje je vašeg branda, a naše profesionalna produkcija prikazati će vas u najboljem svjetlu

 

Video spotovi:

Povrh navedenih prednosti, mi u Mudroj Sovi gledamo na vaše poslovanje poput vlastitog. Kroz komunikaciju i kvalitetna pitanja upoznajemo vaše ciljeve te rješavamo aktualne i potencijalne probleme za vas. Smatramo da rad na vašem marketingu nije trivijalnost niti radimo stvar šablonski. Upoznajemo vašu industriju, razgovaramo o konkurenciji, vašem tržištu i potencijalnim klijentima te razrađujemo strategiju razvoja koju implementiramo kroz čitavi rad na vašem marketingu.

 

Što kažu naši klijenti o radu Mudre Sove?

Ivica Lužina (vlasnik restorana Portella): "Od razgovora do realizacije projekta u pola sata. Zvuči kao najbolja reklama, šta to i je.
Profesionalci, perfekcionisti, odlični u savjetu i saslušanju ideja. Velike pohvale Srđanu i Tatjani, vi ste čudo to i činite."

 

Kristijan Rist (Rist/Bubalo Dental Centar): "Zajedno s Mudrom sovom otvorili smo vrata digitalnog marketinga, što je bilo mudro. Uvijek dostupan, fleksibilan kako za savjet tako i za realizaciju konkretnih projekata. Mudro birajte Sovu, sve preporuke."

 

Naš individualni pristup svakom klijentu, briga prema detaljima, ažurnost i dašak perfekcionizma ono je što nas vodi naprijed.

Novo doba vašeg poslovanja je blizu, a Mudra Sova nudi pero suradnje - tu smo za vas! Čujemo se uskoro, hu-hu!

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved