Marketing klijent: Mošuna

U novoj godini dobili smo izazovan posao i novog klijenta - restoran Mošuna!

Radi se o radu na postojećem brandu restorana s mnogim prednosti koje treba utkati u jasnu priču prema njihovoj publici. Uz postojeće vizualno rješenje Mošuna ima zanimljivu lokaciju koju treba prikazati kroz materijale:

Kako je vidljivo na fotografijama Mošuna je okružena prirodom, a njeno ime, priča i ponuda usko je povezana s okolnim lokalitetima, prirodnim ljepotama, planinarenjem, domaćom ovcom, mošunama i Baškom. Sve su to bitne točke koje ćemo koristiti u njihovom marketingu kako bismo produbili priču o Mošuni.

Vlasnik mošune Dario Matejčić izrazio je želju da se poveća vidljivost samog restorana no i njegove ponude koja će također ove godine djelomično proći kroz promjene. Divan ambijent, lijepa ponuda i jedinstvena priča/lokalitet argumenti su kojima ćemo se posebno posvetiti kroz objave, foto i video materijale kako bi time privukli pažnju potencijalnih gostiju.

Trenutne dekoracije blagdanske su tematike, a kako ćemo Mošunu pratiti tijekom cijele godine veselimo se biti prisutni i prikazati vam sve odlike ovog zanimljivog restorana. Priča oko bašćanske ovce, mošune i zanimljivog interijera (te eksterijera za sezonom) biti će pravi užitak te se radujemo novim objavama i radu!

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved