Kako vizualizirati usluge

Tvrtke često imaju problem sa vizualiziranjem usluga. Za razliku od proizvoda, usluga nije opipljiva. Usluge ljudi, ljudski rad, stvari su koje se teško pokazuju. Kako vizualizirati usluge, često je pitanje vlasnika tvrtki...

Naš fotograf Srđan Hulak je nedavno imao takav zadatak od Marine Punat. U jeku objave novog cjenika usluga i biltena koji izdaju prema korisnicima marine pokazala se potreba za svježim i preciznim foto materijalima koji će prikazati upravo teško opisive usluge.

Radi se o raznim uslugama trgovina, boat care programa, održavanja ili servisa/instalacija. Presudno je da u fotografiranju koristimo modele i ljude jer će same fotografije imati puno više "humani" pristup. Ljudi također čine fotografiju zanimljivijom i vjerodostojnijom.

 

Fotografije "ugođaja" u Marini su također bile tu kao zadatak. Fotografije koje dočaravaju okoliš, vizualni identitet te sadržaje u marini su bile isto u fokusu. Kako vizualizirati ugođaj, zabavu, uživanje ili akciju? Najbolje sa ljudima i prikazu samog trenutka...

 

Svaki zadatak samo zahtjeva adekvatan pristup za njegovo rješavanje. Mi u Sovi smatramo da nema problema već izazova. Koji je vaš izazov s kojim vam možemo pomoći?

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved