GK Lonjak - marketing pouzdanosti

GK Lonjak građevinska je tvrtka koja na otoku Krku radi stambene objekte, kuće za odmor i obiteljske kuće. Kada smo prije više od pola godine krenuli u suradnju s GK Lonjak jasno smo razlučili koji su nam ciljevi. Radi se o agilnoj tvrtki s 15-tak radnika koja ima stručnog direktora te uhodan način rada. Kvaliteta gradnje je izvrsna, njihovi brzi rokovi i pouzdanost dvije su velike konkurentske prednosti. Na otoku Krku su u tom trenutku već imali niz referentnih objekata, a svake godine se taj broj povećava. Cilj našeg rada je da na otoku Krku više ljudi čuje za ovu tvrtku. Kroz materijale i objave ukazati ćemo na kvalitetu rada koju ova tvrtka donosi na tržište.


(primjer osnovnih djelatnosti i referenci GK Lonjak)

Naša marketing strategija se oslanja primarno na pouzdanosti i dosljednosti poruka koje komuniciramo preko Facebook stranice GK Lonjak. Kako bi istaknuli sve navedene konkurentske prednosti ove tvrtke i mi u Mudroj Sovi moramo biti dosljedni u provođenju tog marketinga. Kontinuirano praćenje radova GK Lonjak na terenu, ažurne objave postova i storya govore pratiteljima i potencijalnim klijentima GK Lonjak kako ta tvrtka funkcionira. Ažuriranje weba i pisanje blogova dio je te dosljednosti koja je potrebna za bolju percepciju rada GK Lonjak tvrtke.


(primjer praćenja gradilišta u Vrbniku)

 

Paralelno radimo niz aktivnosti za klijenta:

1) Proizvodnja aktualnog i profesionalnog foto/video sadržaja
2) Održavanje Facebook stranice i nove objave/komunikacija s pratiteljima
3) Rad na imidžu i marketingu GK Lonjak tvrtke (recenzije, post-prodaja i unaprjeđivanje komunikacije s investitorima)

 


(Mudra Sova budno prati rad tvrtke kako bi bolje razumijela tematiku i pripremila idealne objave za društvene mreže)

 

Ljudska psihologija izjednačava vizualni dio marketinga sa kvalitetom tvrtke koja te poruke emitira. GK Lonjak svoj core biznis radi sjajno, a Mudra Sova je tu da marketing bude jednako tako dobar + mašnica na kraju!
Sam direktor je rekao u komunikaciji da je nakon početnog perioda rada Mudre Sove dobio mnoge pozive kolega i prijatelja koji su tek sad vidjeli zapravo čime se bavi GK Lonjak i koliko im dobro ide! Pozivi novih klijenata su također uslijedili nedugo zatim.
Ako je tvrtka vrijedna i kvalitetna poput našeg klijenta samo je pitanje vremena kada će naš rad donijeti potpuni povrat ulaganja i novi val zarade za klijenta. Marketing prije svega mora biti dosljedan i kvalitetan da bi nosio povrat novaca. Ako pouzdano, pedantno i kontinuirano radimo na PRu tvrtke, nemam sumnje da ćemo postići navedene ciljeve.

 

Ponosni smo što donosimo vrijednost našem klijentu u njegovom poslovanju i sretni smo što kroz svoj rad spajamo investitore s GK Lonjak i približavamo ih realizacijama njihovih planova i snova! Veselimo se novim radnim pobjedama uskoro! Vidimo se na terenu, hu-hu!

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved