Auto Lider - marketing, proizvodnja sadržaja i društvene mreže

U prilogu donosimo referentni rad za našeg novog klijenta Auto Lider iz Krka!
Naši zadaci u novoj suradnji su marketing, proizvodnja sadržaja te vođenje društvene mreže.

Radi se o prodaji vozila koja je krojena po željama kupca. Ovisno o željenom automobilu radi se uvoz tog specifičnog primjerka, marke te modela s određenom opremom u samom automobilu.

Koje su prednosti Auto Lidera? Intuitivan proces komunikacije i traženje idealnog primjerka vozila za svoje klijente, provjerena mreža suradnika i partnerskih salona automobila u Njemačkoj. Kvaliteta i točnost isporuke vozila podrazumijevaju se pri ovakvom načinu kupnje vozila. Osim poznatih brandova osobnih vozila, Auto Lider nabavlja po potrebi i N1 vozila za profesionalce. Spomenuti ćemo i iskrenu ljubav vlasnika tvrtke prema automobilima. Ta strast je vidljiva pri samom radu, a upravo tu strast želimo kroz originalne foto i video sadržaje prenijeti njihovoj publici:

Ova nova suradnja nas iznimno veseli jer se radi o vizualno snažnoj industriji. Automobili su oduvijek plijenili pažnju svojih kupaca i svi smo se jednom (ili više puta) zaljubili u nekog limenog ljubimca samo kroz materijale. Zato smo svjesno ušli u suradnju i proizvodnju originalnog foto i video sadržaja zajedno sa objavama na društvenim mrežama. Online (i offline) marketing su također dogovoreni što znači da ćemo do detalja razraditi prodajne i post-prodajne procese za klijenta.

Veselimo se novim radnim pobjedama za naš Auto Lider i veselimo se novim objavama! Pratite naš rad na službenoj Facebook stranici Auto Lidera.

Vidimo se na otvorenoj cesti!

Čujemo se uskoro! Hu-hu!

Copyright 2019 MUDRA SOVA © All Rights Reserved